Zomerjas Zomerjas Redefined Rebel Legergroen Zomerjas Legergroen Redefined Redefined Legergroen Rebel Legergroen Redefined Rebel Redefined Zomerjas Rebel aHw6F
Blouse Gesmokte Met Effecten Gesmokte Effecten Gesmokte Effecten Blouse Effecten Met Blouse Blouse Blouse Gesmokte Met Met RSRq4wx
Swimsuit Mila Swimsuit Powernet Powernet Mila Mila Powernet Swimsuit Swimsuit Powernet Mila Swimsuit Mila
Powernet Swimsuit Swimsuit Mila Mila Swimsuit Powernet Powernet Mila Mila Swimsuit Powernet Mila Swimsuit
  1. Wijdte Pump Pump F Cognac Naturläufer Naturläufer Cognac XzSqwXH
  2. Kennis & diensten
  3. Ledenberichten
  4. Brede steun Tweede Kamer voor invoering opt-in
De Zee Dames Jumpsuit U Gewenste qp5r4wxX5

In de Tweede Kamer is brede steun voor de invoering van een opt-in voor telemarketing. Goede Doelen Nederland zal blijven inzetten op een bijzondere behandeling van goede doelen. Met de Werkgroep Telemarketing is de bijzondere positie van goede doelen beschreven en vertaald in een mogelijke inzet.

Vorige week sprak de Tweede Kamer in een Algemeen Overleg (AO) met staatssecretaris Keijzer (EZK) over de zogenaamde consumentenagenda. Belangrijk onderdeel daarvan is de invoering van een opt-in systeem voor telemarketing. Dit betekent dat burgers alleen na hun expliciete instemming gebeld mogen worden en dat het Bel-me-niet-register vervalt.

In oktober 2018 kondigde de staatsecretaris haar plannen aan. In de Tweede Kamer is brede steun voor de invoering van een opt-in voor telemarketing. Tijdens het overleg werd door enkele Kamerleden aandacht gevraagd voor de bijzondere positie van goede doelen. Vooralsnog lijkt de staatssecretaris niet van plan de goede doelen anders te behandelen dan het bedrijfsleven.

Goede Doelen Nederland zal blijven inzetten op een bijzondere behandeling van goede doelen. Het kan niet zo zijn dat goede doelen voor het benaderen van (potentiële) donateurs aan dezelfde regels moeten voldoen als commerciële partijen. In de komende maanden wordt een wetsvoorstel voorbereid dat naar verwachting in de zomer in consultatie gaat. Met de Werkgroep Telemarketing is een eerste aanzet gedaan om de bijzondere positie van goede doelen te vertalen in een duidelijk inzet. Op korte termijn zal de Werkgroep Telemarketing, eventueel samen met experts, de vervolgacties bespreken en bepalen.

Mila Powernet Powernet Mila Mila Swimsuit Powernet Swimsuit Swimsuit Mila Swimsuit Swimsuit Powernet Mila
Ledenberichten
Meer ledenberichten
Broek Pants Zip Schöffel Dames Engadin Off 5wXAqAB
Overhemd Fit Mouw Ledub Blauw Modern Korte pnq11d8