North 1 3xl Zip Face The Heren 4 Ambition 7tgWdw
Button down Wit Overhemd Eterna Comfort Fit

Fit Wit Overhemd down Button Comfort Eterna qg6wag

De zesde editie van Greenlab: een veelbelovend editie!

Meer dan 110 kandidaten, met of zonder projecten, dienden een aanvraag in om deel te nemen aan greenlab 2017. De eerste fase, namelijk de selectiedag, vond plaats op zaterdag 22 april. Daar werden 17 projecten geselecteerd die de verschillende fases van het parcours zullen doorlopen.

Neo Sportful Short Black Fietsbroek Men ZvAEWwq

Hoewel elke kandidatuur interessant was op verschillende niveaus, heeft de jury 17 projecten geselecteerd van de 49 projecten die werden gepresenteerd. Die 17 projecten voldoen aan essentiële criteria van greenlab, zoals een innovatief karakter, positieve impact op het milieu, regionale schaal of circulaire economie.

En die 17 projecten zijn ongelooflijk verscheiden, zowel op het niveau van de projecten als op het niveau van de initiatiefnemers zelf. Het is een diverse groep van mensen van 20 tot 60 jaar, met 2/3 mannen en 1/3 vrouwen, en met zeer eclectische achtergronden: management, artistiek, ingenieur, recht, onderwijs, milieuwetenschappen, communicatie, enz …

Samen dragen ze een reeks projecten in domeinen zoals duurzaam voedsel voor de meerderheid onder hen (cocktails en gerechten op basis van onverkochte artikelen, lokale recepten voor juniors/seniors, artisanaal branden van koffiebonen thuis …), ecodesign (creatie van duurzame meubels voor in kleine stedelijke ruimtes), duurzame mobiliteit (toeristische pedicabs), textiel (winkel met slow fashion), hernieuwbare energie (fotovoltaïsche panelen aangepast aan kleine stedelijke ruimtes), of zelfs upcycling (recyclage van overalls in neopreenvan in hoezen voor computers, eigentijdse ambachtelijke schoenmakerij en de herwaardering van lokale ambachten).

Tijdens de Meet-fase (van eind april tot midden mei) hadden de geselecteerde projecten de kans om de kandidaten te ontmoeten zonder project en die geïnteresseerd zijn in groen ondernemerschap en hun vaardigheden willen inzetten voor een van de projecten. De krachten werden gebundeld en er ontstonden mooie samenwerkingen. Tijdens deze fase kon elk project ook ideeën opdoen en advies vragen aan andere deelnemers.

Het is het eerste jaar dat er zoveel projecten werden gepresenteerd en geselecteerd. Het is een kans, hopen we, voor meer nieuwe bedrijven met een gunstig effect op het milieu. Het is ook een manier om het avontuur met een groter aantal deelnemers te testen en te zien hoe ver de grenzen kunnen worden verlegd met dezelfde kwaliteit van dienstverlening.

Brussel is het epicentrum van een echt dynamisch ondernemingsklimaat in verband met circulaire economie. Daar zijn we bijzonder trots op. Er is geen twijfel, de zesde editie van Greenlab belooft een grote ongeziene editie te zijn!

VSM

 

Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes Free
udemy paid course free download
download intex firmware
Bring Beat Fanatic Local The Skull Zwart shirt T Rhinestone wEIqdqrx
Download Premium WordPress Themes Free
free download udemy paid course

Laatste artikelen

  De editie 2019 van de projectoproep becircular is open!
  Posted on 28 February 2019
  Ondernemers in de deeleconomie? Geniet een aangepaste coaching
  Posted on 26 February 2019
  Greenlab-alumni: hoe staat het nu met hun project?
  Posted on 26 February 2019