Breng uw vakantie tot leven!
Shirt Watervalhals Met Watervalhals Shirt Met Ypff4x

Monument in La Livinière

Heiligdom van Onze-Lieve-Vrouw van de spasmen, opgetrokken in de basiliek van 15 juni 1959.

Op 600 meter van de Livinière zuidoosten buurt van de rivier Ognon, op het kruispunt van verschillende wegen, is er een kapel gewijd aan Onze Lieve Vrouw van de spasme en benoemd tot voor kort de Notre Dame des Palmes. De kapel kan bijna tweeduizend mensen houden is een bedevaartsoord bezochten vooral de feesten van de Geboortekerk en de Hemelvaart.

In zijn historisch geheugen geschreven in 1747, de heer Segonne, pastor van Livinière schreef: "Voor de eerste oorsprong van de kerk en het standbeeld van de Madonna geplaatst op het altaar en die het voorwerp van verering en toewijding aan het publiek, hebben we niet de akte waarin het wordt gespecificeerd vinden, het is alleen bekend door de traditie en oude monumenten is het zeer oud, en zag het geschreven voor meer dan 200 jaar acts en papers dat noemen ".

Volgens deze, moeten we erkennen dat het beeld van de gerespecteerde Livinière, in ieder geval sinds de veertiende en het nummer, aan de Mgr Cabrières taal, deze heilige beelden van de Maagd Maria, die zowel hun ouderdom verschillen gebruiken en wonderen, die zij hebben instrumenteel geweest.

Dit Maagd vereerd gedurende de Minervois zijn leeftijd door de concurrentie scharen rond zijn altaar door het aantal wonderen toegekend aan zijn aanroeping, het is bijzonder opmerkelijk, wordt ze vereerd onder de titel nergens spasme in Frankrijk en in een deel van de Katholieke wereld, zo niet La Livinière en Jeruzalem, in de plaats van het vierde station.

De traditie spreekt van de grote toewijding aan de Heilige Maagd door de adellijke familie van de Jugie die de late veertiende woonde; waarom niet toegeschreven aan Nicolas Jugie de bouw van de kapel aan en ontvang Maagd van spasme kwamen uit Jeruzalem, en paus Clemens VI, zijn oom, Jacques zou hebben de Jugie zijn vader naar Diensten bedanken gegeven hij als ambassadeur bij de pauselijke Hof had gemaakt?

Het blijft duidelijk dat het heiligdom is, na die van Jeruzalem, in het proces van wederopbouw, de enige in Frankrijk en wellicht in de katholieke wereld die onder de titel van Onze-Lieve-Vrouw van het spasme.

"De hele wereld zegt Gezegende Grignon de Montfort, is vol van glorie aan Maria, vooral onder de christenen, waar het wordt genomen voor voogdij en beschermende in verschillende koninkrijken, provincies, steden en bisdommen."

Hoeveel kathedralen aan God gewijd in zijn naam! Church Point zonder een altaar ter ere van hem; punt van het land of het dorp waar sprake is van een van haar wonderbaarlijke beelden waar allerlei kwalen genezen en allerlei eigendom verkregen. De werkelijke aard van de looptijd van dit heiligdom, dat sporen door de eeuwen heen en bestendigen het geheugen van de hartverscheurende scène van alles, de ontmoeting van Jezus en de Heilige Moeder in de pijnlijke manier.

Maar waar komt de titel van Onze-Lieve-Vrouw van de spasme? Het beeld is gemaakt van steen en dateert uit de vijftiende. Het vertegenwoordigt de Maagd op een mislukking, het hoofd is een naïeve en ontroerende expressie. Op de schouders van het beeld zien we met verbazing handen behoren tot geen twijfel, om een ​​tweede persoon die de Maagd in haar spasme ondersteund.

Dit heiligdom werd vroeger genoemd Notre Dame des Palmes, harmonieuze variant van Onze Lieve Vrouw van de Overwinning. Een vrome pelgrim gaf op een dag een typische reactie: "Om vast te houden aan deze naam Notre Dame des Palmes, zou het in de vorm van het beeld te zijn van een positie en attitudes met betrekking tot de overwinning als een bij uitstek soevereine expressie.! de bal in de wereld aan de voeten van het kind van God in Onze-Lieve-Vrouw van de Overwinning Maar het is niet zo, diep contrast Mysterieuze antithese, de Maagd van Palms kantelt de aarde, waar moet beweren het is het verhogen vergadering dat de val. "

"Dit is niet de Notre Dame des Palmes is Onze Lieve Vrouw van swooning, Onze Lieve Vrouw van het spasme. Ze stort pijnlijk deze moeder in tranen onder het gewicht van grote pijn als de zee, en twee handen op de schouders zichtbaar te ondersteunen in deze mislukking. "Cardigan 029eo1i003 Vesten Rib Collection Esprit fORxwYq0Tf

"Het is niet nodig om te beschikken over een gedegen kennis van religieuze dingen om te weten dat er in de geestelijke orde, de pijn is het begin van de overwinning, en dat in het najaar zelf, vruchtbaar worden, dat is het principe van de revalidatie. "

Zij citeert verschillende wonderen door de machtige voorspraak van Onze Lieve Vrouw van de spasme (1669-1.803,18 genezingen werden verteld). Sommige hebben een opvallend karakter. Het is geen wonder dat de drukte blijven deze oude en vereerde heiligdom bezoeken.

De twee grootste festivals die worden gevierd in dit heiligdom zijn de feesten van de Assumptie en de Geboortekerk.

Er in de kerk van Onze Lieve Vrouw van de spasmen, vier kapellen, twee aan elke kant. De eerste twee versierde altaren zijn gewijd aan St. Anne en St. Joseph, daterend uit 1647, de andere twee zijn gewoon omringd door biechtstoelen.

Het altaar is omgeven door zes marmeren zuilen Caunes; tussen de kolommen zijn vier grote beelden van zeven secties en een half elk. De eerste straat rechts, is Madeleine dragen in zijn hand een doos vol parfums; de tweede, Jozef van Arithmanie, waardoor de lijkwade aan Jezus Christus te wikkelen. De eerste aan de linkerkant is Johannes de Evangelist, en de tweede van de drie Maries die naar het graf ging en draagt ​​een klein kluisje.

Te midden van deze beelden, is in een nis, het beeld van Onze Lieve Vrouw van de spasmen, troost van de getroffen:

"Het overwegen van uw wonderbaarlijke afbeelding,

Ik verscheep door het denken,

Op weg naar Golgotha, waar je ontmoet,

Die zijn kruis draagt, Jezus, uw kind. "

Gehecht aan dit heiligdom, zal een schaduwrijk park verwelkomen waar u enkele oude kruisweg en een vertegenwoordiging van de Afdaling van het Kruis van Jezus kunnen ontdekken.

Overhemd button Eterna Fit Rood Modern Geruit blauw Down SwvPOxvq
Adres18 Route de Notre Dame, La Livinière
Telefoon+33 4 68 91 21 77
Regenjas Regenjas Lange Effen Pieces Pieces Lange Effen Lange Pieces Pieces Effen Regenjas PqwYRw

Jersey Craft Jr Replica Sunweb Ss zRC6wqR1S

Andere monumenten in de omgeving

Puma Classic Sneakers Basket Wit Lage ZFqvZa
Overhemd Seidensticker Wit 'slim' Zakelijk Blauw TPnwaZUqSiran (1.6 km)
Hunebed Lo Morrel dos FadosPépieux (3.2 km)
Blauw Junarose Junarose Jumpsuit Blauw Junarose Jumpsuit Jumpsuit 4qZTfWPépieux (3.6 km)
Kerk Saint-Julien-et-Sainte-BasilisseAzille (4.1 km)
Kapel Saint-Étienne de VaissièreAzille (4.4 km)
Kapel Saint-GermainCesseras (4.6 km)
Kerk van AssomptionRieux-Minervois (5.3 km)
Kasteel van Rieux-MinervoisRieux-Minervois (5.4 km)

Weersbericht

Craft Replica Jr Sunweb Ss Jersey
Zaterdag 18 maart
Min. 7°C - Max. 13°C
Dag
Nacht
Zondag 19 maart
Min. 7°C - Max. 14°C
Dag
Nacht

Recreatieve activiteiten

Alle recreatieve activiteiten rond het Heiligdom van Notre-Dame du Spasme

Restaurants

De boerderij van André
Restaurant Franse keuken in Azille
Restaurant "traditioneel" "in het midden van de campagne audoise. Onze eerste zorg, de gezelligheid. Talrijke boerderijdieren tot grote vreugde van jong en oud. Huis en authentieke keuken. Structuur en sfeer" Boerderij ".Een mooi terras in de…
Ligt op 4.9 km het Heiligdom van Notre-Dame du Spasme
Favoriet
Alle restaurants rond het Heiligdom van Notre-Dame du Spasme

Kamers met ontbijt

75 € per tweepersoonskamer
Het pension en Valerie Georges is gelegen in het hart van de Languedoc-Roussillon halverwege tussen Carcassonne en Narbonne (aan de Middellandse Zee). Kunt u de sites van het land van de Katharen, een wandeling aan de oevers van het Canal du…
Ligt op 4.1 km het Heiligdom van Notre-Dame du Spasme
Favoriet
Jersey Craft Jr Replica Sunweb Ss zRC6wqR1S Jersey Craft Jr Replica Sunweb Ss zRC6wqR1S
Les Chambres des Dames9.87Huis met 4 slaapkamers in Rieux-Minervois70 € tot 95 € per tweepersoonskamerStel je een keer getuige van het hart van de Haut Minervois, tussen de bergen en de zee. Stel je voor een gezellige en ontspannen plek. Stelt u zich eens voor een moment dat haar hart cultuur en kennis concentreert zich... In het hart van het…Ligt op 5.6 km het Heiligdom van Notre-Dame du Spasme
Favoriet
Le Chai de Marguerite9.47Landhuis met 3 slaapkamers in Peyriac-Minervois69 € tot 89 € per tweepersoonskamerDe hele sfeer van een woonhuis Languedoc-negentiende eeuw, met antieke decoratie, maar in de moderne comfort. Ons sterke punt : onthaal en tips voor ontdekkingen off the beaten track in een gebied rijk aan geschiedenis en landschap.Ligt op 6.2 km het Heiligdom van Notre-Dame du Spasme
Favoriet
Alle kamers met ontbijt rond het Heiligdom van Notre-Dame du Spasme

Vakantie-accommodaties

L'Olivière102Huis voor 4 personen in La Livinière110 m², 2 slaapkamers495 € tot 755 € per weekKom en ontspan in het hart van de Minervois, omringd door wijngaarden en olijfboomgaarden, met onze Zen-verblijven met optionele energiesessies, ontspanningssessies, energiemassages, wandelingen in de natuur, reisroutes, proeverijen lokale wijnen…Ligt op 520 m het Heiligdom van Notre-Dame du Spasme
Favoriet
L'oustalet8.68Huis voor 2 personen in Félines-Minervois32 m², 1 slaapkamer320 € per weekIn een rustig gehucht en groen in een huis wijnmaker. Ontdek de wijnbouw en wijnbereiding.Ligt op 4.9 km het Heiligdom van Notre-Dame du Spasme
Favoriet
Trousse Cerises9.57Benedenverdieping voor 6 personen in Trausse47 m², 2 slaapkamers600 € tot 700 € per weekRustig, grenzend aan de wijngaarden aan de voet van de Montagne Noire, in een riante villa, 2 slaapkamers en 2 4p. elk met badkamer en airconditioning kamer. Zwembad, keuken, barbecue, terrassen, tuin. Parkeren in omheind terrein. Wandelen en…Ligt op 6.5 km het Heiligdom van Notre-Dame du Spasme
Alle vakantie-accommodaties rond het Heiligdom van Notre-Dame du Spasme

Campings

De rechtbankenCamping in Caunes-Minervois30 standplaatsen op 0.3ha13 € per dag (2 pers / tent / auto)Locatie 6 € - volwassene 3,30 € - kind -13 jaar 1,50 € - Schaduwrijke camping met 29 plaatsen, met douche, toiletten. Vlakbij het dorp, winkels, tennisbanen, voetbalveld. 20Mns Stad Carcassonne - 45Mns Strand Narbonne - 5Mns klimterrein Notre…Ligt op 9.5 km het Heiligdom van Notre-Dame du Spasme
Favoriet
Camping la pinede8.58Camping in Lézignan-Corbières90 standplaatsen op 3.5ha1520 € tot 1910 € per dag (2 pers / tent / auto)Deze familie camping drie hectare verwelkomt u met sympathie, op slechts 500 m van het centrum van Lezignan aan de rand van een geurig dennenbos, waar u kunt genieten van een welverdiende rust. Een verblijf op deze camping halverwege uit de…Ligt op 14.9 km het Heiligdom van Notre-Dame du Spasme
Favoriet
Le Moulin de Sainte Anne8.812Camping in Villegly60 standplaatsen op 1.6ha18 € tot 2810 € per dag (2 pers / tent / auto)Gelegen 12 km ten noorden van Carcassonne, 6 km van het Canal du Midi en van wandelpaden en mountainbiken. In weelderige wijngaarden, struikgewas en pijnboombossen, vindt u 43 comfortplaatsen, twee tenten Cotton Lodge Natuur, Hll en 15 volledig…Ligt op 16.3 km het Heiligdom van Notre-Dame du Spasme
FavorietSs Sunweb Craft Replica Jr Jersey
Alle campings rond het Heiligdom van Notre-Dame du Spasme

Hotels

Château De Siran - Hôtel & Spa8.787Hotel in SiranKamer vanaf 130 €Château De Siran - Hôtel & Spa ligt te midden van de wijngaarden van Minervois in de regio Languedoc-Roussillon. Dit 17e-eeuwse huis biedt een zwembad met tegenstroom, een tennisbaan en kamers met WiFi. Alle unieke kamers zijn uitgerust met…Ligt op 1.8 km het Heiligdom van Notre-Dame du Spasme
Favoriet
La Résidence du Château de Jouarres8.2234Hotel in AzilleKamer vanaf 27 €La Résidence du Château de Jouarres biedt accommodatie met een kitchenette in Azille. Bij de receptie is gratis WiFi beschikbaar. Elke accommodatie is uitgerust met een vaatwasser, een magnetron, een koffiezetapparaat, een broodrooster en een…Ligt op 7.2 km het Heiligdom van Notre-Dame du Spasme
Favoriet
Port Minervois / Les Hauts du Lac8.084Hotel in HompsPort Minervois / Les Hauts du Lac is een resort dat accommodatie met een terras of een tuin biedt. Het bevindt zich langs het Canal du Midi, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Het ligt op 10 minuten wandelen van het dorp Homps en…Ligt op 7.5 km het Heiligdom van Notre-Dame du Spasme
Favoriet
Alle hotels rond het Heiligdom van Notre-Dame du Spasme

Verbonden artikelen
Heiligdom van Notre-Dame du Spasme

Gids van de Hérault
Toplocaties en goede tips in de Hérault
Jersey Ss Craft Jr Sunweb Replica
Languedoc-Roussillon
Streekgids - Toerisme en verblijf
Gids van La Livinière
Toerisme, verblijf en vakantie rondom La Livinière
Gemeente van La Livinière
Gedetailleerde toeristische informatie over de gemeente van La Livinière
Uitstapjes in de Hérault
Tips voor uitstapjes en wandeltochten in de Hérault
Foto's van de Hérault
Fotos van de Hérault bekijken en downloaden
Hotels in de Hérault
Een ruime keuze aan hotels, en tot 70% korting.
Vakantie-accommodaties in de Hérault
Gîtes en gemeubileerd vakantieverhuur.
Kamers met ontbijt in de Hérault
Kamers bij bewoners met een ontvangst op persoonlijke wijze.
Campings in de Hérault
Openluchtaccomodaties.
Restaurants in de Hérault
Regionale en internationale keuken, de sfeer en de menu's.
Recreatieve activiteiten in de Hérault
Een groot aanbod op gebied van sport, welzijn, lekker eten en amusement.
Donkerpaars Regenlaars Nokian Nokian Regenlaars Donkerpaars Regenlaars Hai Hai Regenlaars Donkerpaars Nokian Hai Nokian XAHxaa
Uw vakantie
Een hotel
Een vakantie-accommodatie
Logis met ontbijt
Een campingJersey Sunweb Replica Ss Jr Craft
Een recreatieve activiteit
Een restaurant
Een huurauto
Een vliegticket
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Meer informatie, en instellen